Hakkımızda

Hünkar; medikal ve kişisel bakım sektöründe 37 yıllık geçmişe dayanan güçlü kuruluşu, tecrübesi ve sahip olduğu satış ağıyla Türkiye ve ihracat yaptığı ülkelerde kendi markaları ile bir değer olmayı başarmıştır.

1984 yılından günümüze ilerleyen teknolojimizle, kalitemizle, müşterilerimize gösterdiğimiz saygı ve kattığımız değerlerle; sektördeki en iyiler arasında yer alma konusunda hızla ilerliyoruz. 65 kişiden oluşan alanında uzaman personelimizle 3000 m2 kapalı alana sahip fabrikamızda kendi markalarımızla üretimini gerçekleştirdiğimiz nebulizatör, temazsız ateş ölçer ve göğüs pompalarımız ile ürün konseptimize her geçen gün yeni ürünler eklemeye devam ederek, müşterilerimizin taleplerini hızlı ve güvenilir bir şekilde karşılamaktayız.

Hünkar Ecza ve Medikal özellikle yerli üretimini gerçekleştirdiği solunum grubu cihazlarından Kompresölü Nebulizatör ve yeni nesil Taşınabilir Mesh Nebulizatör ürünleri ile Türkiye pazarının lideri konumundadır. 37 den fazla ülkeye ihracat yapan Hünkar Ecza ve Medikal dünya üzerindeki pazar ağını her geçen gün daha da fazla genişletmektedir.

Vizyonumuz; 1984 ten bu yana süre gelen kalitemizi gelecek yıllar boyunca devam ettirmek, misyonumuz; müşterilerimizin en iyi tedarikçisi olmaktır. Bu amaçla Hünkar ailesi olarak, 37 yıllık tecrübemizle Ar-Ge çalışmalarımızla her zaman müşterilerimizin yanında olmak için çalışıyoruz.

ISO 9001 ve ISO 13485 kapsamımız ise şu şekildedir:

Kompresörlü Nebulizatör, Taşınabilir Mesh Nebulizatör ,Oksijen Maskesi, Nebulizer Set, Göğüs Pompası ve Temassız Ateş Ölçer üretim, dağıtım ve teknik servisi

Misyonumuz; müşterilerimizin en iyi tedarikçisi olmaktır. Bu amaçla Hünkar ailesi olarak, 35 yıllık tecrübemizle Ar-Ge çalışmalarımızla her zaman müşterilerimizin yanında olmak için çalışıyoruz.

Vizyonumuz; 1984 ten bu yana süre gelen kalitemizi uluslararası pazarda mevcut markalarımızla yer alarak, marka değerimizi korumak ve yükseltmektir.